Agadir

Vakantiehuis Agadir is een prachtige oude Achterhoekse boerderij die is verbouwd tot modern en comfortabel vakantiehuis. De vakantieboerderij is prachtig gelegen midden in het Achterhoekse landschap. Omgeven door een beukenhaag en een bos kunt u in alle privacy van uw vakantie of weekend genieten. 

Vakantiehuis Agadir ligt mooi centraal op Landgoed Zelle in de Achterhoek. Op loopafstand treft u het eeuwen oude landhuis en de mooie Golfbaan 't Zelle aan. Om de boerderij ligt een groot grasveld waar kinderen heerlijk ongestoord kunnen spelen.

Uw vakantieboerderij beschikt over een ruime woonkamer met gezellige houtkachel en openslaande deuren naar het terras. Een moderne half open keuken met alle wenselijke apparatuur, vier slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoonsbedden en een badkamer met douche. 3 van de slaapkamers zijn ook voorzien van een eigen wastafel. Er is 1 separaat toilet.

Vanwege de 4 slaapkamers voor 2 personen is deze Achterhoekse vakantieboerderij ideaal voor grote families, of vrienden die met elkaar een weekend of week op vakantie willen.

Meer informatie over de verhuur van de huizen vindt u op www.zelle.nl