Slide Background

Golfbaan 't Zelle

g1g4


Op Landgoed Zelle is één van de mooiste 18 holes golfbanen van Gelderland aangelegd. In combinatie met de huur van een vakantiehuis op het landgoed bent u in principe verzekerd van het dagelijks kunnen spelen op de baan. Bovendien heeft u als gast van Landgoed Zelle, korting op de greenfeekaart. Er kunnen verschillende golfarrangementen worden gerealiseerd met clinics, meerdere dagen les etc.

Golfbaan t Zelle is ongeveer 95 ha groot en bestaat uit een 18 holes par 73 baan, een volwaardige 9 holes par 3 baan, twee putting green, een pitching green met zandbunker en een drivingrange met 30 afslagplaatsen, waarvan er 10 overdekt zijn. Bovendien hebben de golfpro's een video-volgsysteem.

Bij de aanleg is er optimaal gebruik gemaakt van de reeds aanwezige structuur van het Achterhoekse coulissenlandschap. De holes zijn uitgezet langs en soms over prachtig oud geboomte, kronkelende beken, die de verschillende waterpartijen verbinden. Een sandywaste en een moeras maken de baan voor zowel de geoefende als beginnende golfer tot een zeer sportieve uitdaging.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.gczelle.nl/